Українське друкарство у студіях Івана Огієнка - Шеремета, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті подано короткі відомості з історії дослідження українського друкарства Іваном Огієнком; охарактеризовано основні періоди розвитку книгодрукування в Україні; доведено, що термінологія друкарства потребує не створення, а відродження та збагачення.