Острозька біблія в дослідженнях М.Грушевського, І.Франка та І.Огієнка - Кралюк, П.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про оцінки Острозької Біблії 1581 року діячами національного відродження - М.Грушевським, Іваном Франком та І.Огієнком. Акцентовано увагу на те, що перше комплексне дослідження пам’ятки здійснив Іван Огієнко.