Митрополит Іларіон про духовні основи чернецтва - Огієнко, Н.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються погляди І.Огієнка на мету й сутність чернечого життя. Здійснюється їх аналіз у контексті духовного становлення особливості.