Іван Огієнко і Кам’янець-Подільська університетська гімназія для дорослих (1918-1920 рр.) - Завальнюк, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглядається участь І.І.Огієнка у заснуванні, організації і створенні умов для роботи Кам’янець-Подільської університетскої гімназії для дорослих, яка функціонувала у 1918-1920 рр.