Педагогічні погляди Домініки Литвинчук (Огієнко) щодо національно-патріотичного виховання - Поліщук, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про проблеми національно-патріотичне виховання молодого підростаючого покоління українського народу в минулому і нині в Україні та про погляди на це питання педагога Д.Д. Литвинчук (Огієнко).