І.Огієнко: гуманітарні засади побудови незалежної української держави - Матяшук, В.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті йдеться про духовні заповіти І.Огієнка щодо побудови й зміцнення незалежної української держави.