Сонячний поет Богдан-Ігор Антонич (письменники на життєвому шляху Івана Огієнка) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття висвітлює взаємини Івана Огієнка (професора-філолога, видавця, богослова) у тридцяті роки XX століття з його молодшим сучасником - талановитим західноукраїнським поетом Богданом-Ігорем Антоничем, перегук їхніх творчо-ідеологічних поглядів.