Патріарх Йосиф Сліпий та його вклад у розбудову української держави - Огірко, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядається постать духовного велетня українського народу Патріарха Йосифа Сліпого та його вклад у розбудову української держави.