Українська культура у вимірі православноїконцепції митрополита Іларіона - Тюрменко, І.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядаються погляди Митрополита Іларіона на взаємозв’язок церкви-культури-мови та аналізується втілення його ідей у практику релігійно-церковного життя Канади.