Діалектологічний аспект народної етимології деяких мікротопонімів Чемеровецького району Хмельницької області - Потапчук, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті подано народну етимологію окремих мікротопонімів населених пунктів Чемеровецького району, зібрану шляхом польових досліджень діалектного мовленя, запису легенд і переказів, на матеріалі давніх історичних документів.