Погляди Івана Огієнка та його сподвижників щодо розвитку національної системи освіти - Москвіна, Т.Ф. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються погляди Івана Огієнка, Михайла Грушевського, Софії Русової та Григорія Ващенка щодо розвитку національної школи, які актуальні і в наш час - час відродження незалежної України.