Дослідження діяльності Івана Огієнка на посаді ректора Кам’янець-Подільського державного українського університету - Завальнюк, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Аналізуються праці українських науковців про діяльність Івана Огієнка на посаді керівника Кам’янець-Подільського державного українського університету.