Невідомий епізод із Львівського періоду життя Івана Огієнка - Кислий, В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У повідомленні вводиться в обіг невідомий факт із львівського періоду життя І.Огієнка (1922-1923 рр.)