Етимологія та мотиваційні особливості оповідальної топонімічної прози населених пунктів Рихта та Слобідка Рихтівська (Рихтецька) Кам’янець-Подільського району Хмельницької області - Щегельський, Валерій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У сучасній українській фольклористиці особливої ваги набуває вивчення друкованих, рукописних та уснословесних джерел, які висвітлюють мотивні питання появи та побутування топонімічної прози, її розвиток на різних етапах еволюції українського соціуму. Автор статті робить акцент на проблемі локальнозонального дослідження топонімікону населених пунктів Рихта та Слобідка Рихтівська (Рихтецька) Кам’янець-Подільського р-ну Хмельницької обл.