Часопис "Свобода" (Нью-Йорк) про життєві шляхи і творчі здобутки Михайла Драй-Хмари - Трембіцький, А.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкрито значення матеріалів, оприлюднених на сторінках україномовного часопису "Свобода", виданні української діаспори в США, про життєві шляхи і творчі здобутки українського поста, літературнознавства, перекладача Михайла Драй-Хмари (1889-1939), доля якого пов’язана з Поділлям, та його доньки, відомої дослідниці Оксани Драй-Хмари-Ашер.