"Любіть свою мову!": до першодруку в Україні головних мовознавчих праць Івана Огієнка - Тимошик, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У бібліотечній серії "Запізніле вороття", яку упродовж останніх років результативно здійснює київське видавництво "Наша культура і наука" спільно з Фундацією імені митрополита Іларіона (Огієнка), побачила світ збірка досі не публікованих в Україні мовознавчих праць ученого.