Зауваги до вивчення козацького літописання у вищій школі - Рарицький, Олег (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У дослідженні пропонуються методичні рекомендації щодо вивчення козацького літописання на заняттях з історії української літератури студентами-першокурсниками філологічних факультетів, подається орієнтований план його проведення та рекомендована література.