Іншокультурні прецедентні феномени у медійному дискурсі першої чверті XX ст. (за матеріалами літературно-мистецького тижневика "Мистецтво") - Почапська, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті мова йде про особливості засвоєння іншокультурних прецедентних феноменів (ІПФ) друкованою періодикою першої чверті ХХ століття. Аналізуються матеріали літературно-мистецького тижневика української секції Всеукрліткома «Мистецтво».