Співпраця Івана Огієнка з Пилипом Клименком та Юхимом Сіцінським в галузі охорони пам’яток на Поділлі в період Української революції - Старенький, І.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розповідається про співпрацю Івана Огієнка з відомими пам’ятко-охоронцями Пилипом Клименком та Юхимом Сіцінським в період його перебування на Поділлі на посаді ректора Кам’янець-Подільського державного українського університету та Головноуповноваженого уряду УНР.