Проблема ідентифікації "Українського православ’я" у витрактуванні митрополита Іларіона (Огієнка) - Саган, О.Н. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті охарактеризована концепція "Українського Православ’я" митрополита Іларіона (Івана Огієнка), визначено її ознаки.