Поезія Петра Карася - Прокоф’єв, І.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Досліджується творчіть сучасного подільського письменника П.Карася. Увага зосереджується на особливостях поетики: зв’язках з фольклором, сугестивності, символіці.