Народні назви частині річки та способу руху води в ній у західноподільських говірках - Потанчук, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано реалізацію найменувань на позначення частин річки та способу руху води в ній у заідноподільських говірках, відзначено нестійкість і коливання значень зафіксованих лексем, визначено типові загальноукраїнські елементи й ареальну специфіку номінацій географічних реалій.