Мова мас-медіа як основне джерело збагачення новотворами загальномовного словника - Кравчук, Л.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізується вплив мови засобів масової інформації на розвиток і збагачення словникового запасу загальнонародної мови новотворами