І.Котляревський і полтавська філія російського біблійного товариства - Корнійчук, Т.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано діяльність І.П. Котляревського на посаді книгохранителя та скарбника Полтавської філії Російського Біблійного товариства; йдеться про І.Котляревського як популяризатора ідей християнської моралі.