Історичні аспекти у працях подолянина Костя Широцького - Іваневич, Л.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано значний вклад подільського вченого, історика й мистецтвознавця К.В. Широцького (1886-1919) в дослідження регіональної історії та історії України в цілому. Подана характеристика його маловідомих історичних і краєзнавчих праць.