Динаміка традиційної будівельної лексики у мовному звичаї Поділля - Шеремета, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті репрезентовано говіркову лексику Хмельницького Поділля, пов’язану з житловими та нежитловими будівлями, а також прилеглою до них територією. Діалектний матеріал заналізовано в лінгвогеографічному, лексико- семантичному та етимологічному аспектах.