Духовна ідея виховної дії у педагогічній спадщині Івана Огієнка - Кучинська, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюються педагогічні ідеї видатного українського вченого, педагога і богослова І. Огієнка стосовно духовного виховання молоді. Акцентується увага педагогічної громадськості на важливості формування духовних ціннісних орієнтирів дітей і молоді в умовах сьогодення. Підкреслюється важливість етико-християнського формування підростаючої особистості.