Документальні джерела про діяльність Івана Огієнка у Кам’янці-Подільському в 1918-1922 рр. - Преловська, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена вивченню документальних свідчень про Івана Огієнка періоду Української революції. Аналізується епістолярна спадщина, на основі явкої окреслюється коло питань, якими займався Іван Огієнко як освітянин, державник, церковний діяч.