Роль Івана Огієнка у становленні українського правопису - Олексенко, В.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано творчу діяльність видатного українського мовознавця, професора Івана Огієнка, з’ясовано його роль у становленні українського правопису. Подано аналіз основного лінгвістичного доробку вченого.