Лінгвістичні студії Івана Огієнка - Никитюк, Світлана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про дослідницьку діяльність Івана Огієнка на ниві лінгвістичних студій. З’ясовано важливість ідей науковця у становленні української лінгвістичної науки та подано аналіз його основного лінгвістичного доробку. Стаття сприятиме осмисленню його феномену на мовознавчому рівні.