Словосполучення зі значенням прямого часу в історичній драмі "Розп’ятий Мазепа" Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті схарактеризовані словосполучення з семантикою прямого часу на матеріалі історичної драми «Розп’ятий Мазепа» Івана Огієнка. Об’єктом дослідження стали прийменникові й безприйменникові словосполучення зі значенням часу, повністю й не повністю заповненого дією, а також без указівки чи з указівкою на її обмеженість.