Життя на мінному полі: усні історії кам'янецьких саперів: Рецензія - Набитович, Ігор (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
Рецензія на книгу: Сильні духом. Історії саперів російсько- української війни / упорядники О. Поворознюк, О. Рарицький. Кам’янець-Подільський: ПП Зволейко Д., 2023. 144 с. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300206