Виховання молодших школярів засобами української пісні в умовах Нової української школи та у світлі ідей Івана Огієнка - Гудима, Наталія; Мєлєкєсцева, Наталія; Ковальчук, Ольга (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті розкрито й обґрунтовано вагомість психолого-педагогічного потенціалу українських пісень для виховання дітей молодшого шкільного віку в Новій українській школі та у світлі ідей Івана Огієнка. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300181