Виражальний потенціал слова в літературі формальних обмежень - Волковинський, Олександр; Гнатенко, Сергій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті досліджуються теорія і практика УЛІПО, результати їхньої діяльності з інвентаризації мови, її потенціалу. Встановлено, що завдяки поєднанню поезії та математики, смішного і серйозного, клопіткої праці і легковажної гри створюється зіткнення різних контекстів і смислів. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300169