Поняття надмірності в мові та в складному багатокомпонентному реченні - Чайковська, Уляна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті проаналізовано явище надмірності, яке виникає на синтаксичному рівні в процесі комунікації. Саме таке явище дозволяє тексту бути інформаційно наповненим, експресивно оформленим. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300162