Рекурентність як один із основних синтаксично-стилістичних засобів у побудові текстів - Гончарук, Олег (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті робиться загальний аналіз досліджень вітчизняних і закордонних вчених-лінгвістів щодо вивчення такого стилістичного засобу, як повторення. Надається характеристика явища рекурентності та його визначення. Наводяться теоретичні докази того факту, що рекурентність – один із основних синтаксично-стилістичних засобів у побудові текстів. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300149