Способи трансформації фразеологічних одиниць у світлі праць Івана Огієнка - Білоусова, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2023)
У статті проаналізовано погляди Івана Огієнка на зміни фразеологічних одиниць у мовленні, розглянуто практичні підходи науковця до їх фіксації у наукових творах і словниках. Визначено роль праць лінгвіста в подальших дослідженнях недериваційних та дериваційних трансформацій фразеологізмів. http://ohiienko.kpnu.edu.ua/article/view/300148