Ідеологічні орієнтири гуманітарної політики владних структур Луганської области початку 200-х - Зінченко, А.Л. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
Проаналізовано ідейне наповнення, кадрові орієнтири гуманітарної політики та політики пам’яті властей Луганщини, її залежність від російської імперської пропаганди.