Фонди Острозької Повітової у справах виборів до Державної Думи комісії державного архіву Рівненської області як історичне джерело - Глушковецький, Анатолій Леонідович; Чернов, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
У статті здійснено джерелознавчий аналіз документів, що містяться у фондах 390 Острозька повітова комісія у справах виборів до Державної думи першого скликання та 391 Острозька повітова комісія у справах виборів до Державної думи другого скликання Державного архіву Рівненської області (ДАРО). На основі досліджених документів з’ясовано інформаційний потенціал фондів ДАРО щодо висвітлення організації та проведення виборів до І та ІІ Державних дум в Острозькому повіті Волинської губернії.