Теорія і практика розробки історичних баз даних українськими вченими (за матеріалами "Інформаційного бюлетня Асоціації "Історія і комп'ютер"") - Баглай, Віктор (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
У статті за публікаціями в «Інформаційному бюлетені Асоціації «Історія і комп’ютер» охарактеризовано історичні бази даних створені українськими вченими.