"...Великий розумом, духом і серцем" (спогади про митрополита Іларіона (Огієнка)) - Фігус-Ралько, Анна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцептовано увагу на просвітницькій діяльності митрополита Іларюна у Вінніпезі та діяльності Фундації імені митрополита Іларіона (Огієнка) в Україні.