І.Огієнко та Є.Сіцінський - чільні діячі Подільського товариства українського червоного хреста - Трембіцький, Анатолій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлено проблеми співпраці чільних діячів Подільського Комітету Українського Червоного Хреста Івана Огієнка та Євфимія Сіцінського в період визвольних змагань українського народу (1917-1920).