"Слово про Ігорів похід" у дослідженнях Івана Франка та Івана Огієнка: спроба порівняння - Лютко, Н.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті представлено порівняльний аналіз досліджень "Слова про Ігорів похід", здійснення Іваном Франком та Іваном Огієнком. Зокрема, простежено основні наукові напрямки Івна Франка та Івана Огієнка у роботі над пам'яткою, мотиви та результати їхніх досліджень.