Митрополит Іван Огієнко як перекладач Святого Письма - Огірко, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються відомі українські переклади Біблії та один з найбіль поширених - переклад митрополита Іларіона (Івана Огієнка), а також значення Біблії для духовного розвитку українського народу.