І. Огієнко про потенціал рідної мови щодо формування цілісного освітнього простору в навчальному закладі - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті йдеться про українську мову як системоутворюючий компонент у формуванні цілісного освітнього простору в навчальному закладі.