Гомілетика Івана Огієнка і сучасність - Сагач, Г.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцентовано увагу на духовно-моральних проблемах сучасності, ролі духовної освіти та гомілетики Івана Огієнка у формуванні духовної культури особливості та суспільства посттоталітарної України.