Вклад у подолання стереотипів: Іван Огієнко і сучасне українське літературознавство - Насмінчук, Галина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються огієнкознавчі студії, здійсненні вченими-літературознавцями в межах наукового видання "Іван Огієнко і сучасна наука та освіта" (2003-2007 рр.)