Удосконалення системи мовної підготовки та мовного тестування курсантів і слухачів вищих військових навчальних закладів - Чирва, А.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті порушується проблема удосконалення системи мовної підготовки та мовного тестування з іноземних мов курсантів і слухачів, підходи і шляхи до її вирішення.