Культурно-освітні передумови вивчення іноземних мов представниками національних меншин на Волині (20-ті роки XX століття) - Памірська, Л.Ю. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються культурно-освітні передумови вивчення іноземних мов у контексті освіти представників національних меншин на Волині у 20-х роках XX століття, висвітлюються їх перспективні тенденції, також - роль І.Огієнка як організатора освіти у молодій українській республіці.