Образ священника в романі Ольги Кобилянської "Апостол Черні" - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцентовано увагу на постаті священика у творчості О.Кобилянської в контексті євангельських істин та українських національно-патріотичних змагань.